Liikunnan tilavaraus

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT
  • 4 YHTEENVETO

Järjestelmä toimii parhaiten Chrome tai Firefox -selaimilla. Voit selailla liikuntatilojen varauskalenteria kirjautumatta, mutta tehdessäsi hakemuksia sinun tulee kirjautua järjestelmään omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Huom! kaikki käyttövuorot ovat maksullisia ja ne laskutetaan jälkikäteen kuukausittain, poislukien tennisvuorot (maksetaan suoramaksulla varausta tehdessä).

Notera! alla bokningar är avgiftsbelagda och kommer att faktureras månadsvis.
Note!
all reservations are chargeable and will be invoiced monthly.


Kirjauduttuasi voit etsiä haluamasi tilan joko hakutoiminnoilla tai selailemalla sivu kerrallaan. Tilat ovat aakkosjärjestyksessä. Valitut tilat aukeavat vierekkäin omiksi kalentereikseen. Max. 5 tilaa kerrallaan näytölle.

Käyttövuorohakemuksia käsitellään ainoastaan virka-aikoina (ma-pe). Hakemukset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen haettavaa ajankohtaa. VARAUKSET OVAT MAKSULLISIA.Kts Hinnasto.

HUOM! Myös espoolaisten koulujen ja päiväkotien yhteyshenkilöiden tulee kirjautua järjestelmään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tehdessään varaushakemuksia.

Uima, -terapia ja hyppyaltaiden vapaat kuntalaiskäyttövuorot näkyvät kalenterissa vaaleanharmaalla värillä.
Kuntosalien kuntalaiskäytön vapaaharjoitteluvuorot näkyvät kalenterissa vaaleankeltaisella värillä.

Tenniskentän varaussäännöt:

- Kenttiä varataan sähköisesti pankkitunnuksilla tai mobiili-ID:llä.Maksu suoritetaan verkkopankissa tai luottokortilla varaushetkellä. Varaus on sitova.

- Vuoroja varataan tasatunnein tai puolelta alkaviksi. Vuoroja voi varata vain 1 kerrallaan.

- Jos käytät incognito-tilaa ja MobilePayta, joudut kirjautumaan uudelleen maksun jälkeen.

- Liikuntapalvelut ei vastaa peruutuksista maksuongelmien takia.Peruutukset on tehtävä viimeistään viisi päivää etukäteen kirjallisesti osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi. Vain onnistuneista varauksista lähtee vahvistusviesti.

- Sääolosuhteista tai käyttämättömistä varauksista ei anneta rahallista hyvitystä.

Tennis Court Reservation Rules:
- Courts are reserved electronically using online banking credentials or mobile ID. Payment is made via online banking or credit card at the time of booking. The reservation is binding.
- Slots are booked on the hour or half-hour. Only one slot can be reserved at a time.
- If you use incognito mode and MobilePay, you will need to log in again after the payment. The Sports Services department is not responsible for cancellations due to payment issues.
- Cancellations must be made in writing at least five days in advance to liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi. A confirmation message is sent only for successful reservations.
- No refunds are given for weather conditions or unused reservations.

Hinnasto
Liikuntatilojen yleiset käyttöehdot , Allmänna användningsvillkor för idrottslokaler , General terms of using the sports facilities
Koulujen liikuntatilat ja omavalvontakäyttö
Tilavarauskalenterin käyttöohjeet

Kokonaan omavalvonnalla toimivien koulujen nimen perässä on *. Huom! Omavalvontakoulun uusille käyttäjille myönnetään vain vakiovuoroja, joiden kesto on vähintään yhden kauden mittainen (esim. kevät 2024 tai syksy 2024). Yksittäisiä tai lyhyempiä vakiovuoroja myönnetään ainoastaan valvottuihin kouluihin. Note! New users of self-supervising school are only granted standard reservations, the duration of which is at least one season (e.g. spring 2024 or autumn 2024). Individual or shorter standard reservations are granted only to supervised schools.

Lisätietoja tarvittaessa sekä vuoroperuutukset: liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi

Voit tulostaa kalenterin tästä näkymästä selaimen tulostustoiminnolla tai painamalla

Jos tulosteesta puuttuu värejä, varmista että selaimen tulostusasetuksista on valittu taustakuvien- ja värien tulostaminen.