Liikunnan tilavaraus

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT
  • 4 YHTEENVETO

Järjestelmä toimii parhaiten Chrome tai Firefox -selaimilla. Voit selailla liikuntatilojen varauskalenteria kirjautumatta, mutta tehdessäsi hakemuksia sinun tulee kirjautua järjestelmään omilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Huom! kaikki käyttövuorot ovat maksullisia ja ne laskutetaan jälkikäteen kuukausittain, poislukien tennisvuorot (maksetaan suoramaksulla varausta tehdessä).

Notera! alla bokningar är avgiftsbelagda och kommer att faktureras månadsvis.
Note!
all reservations are chargeable and will be invoiced monthly.


Kirjauduttuasi voit etsiä haluamasi tilan joko hakutoiminnoilla tai selailemalla sivu kerrallaan. Tilat ovat aakkosjärjestyksessä. Valitut tilat aukeavat vierekkäin omiksi kalentereikseen. Max. 5 tilaa kerrallaan näytölle.

Käyttövuorohakemuksia käsitellään ainoastaan virka-aikoina (ma-pe). Hakemukset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen haettavaa ajankohtaa. VARAUKSET OVAT MAKSULLISIA.Kts Hinnasto.

HUOM! Myös espoolaisten koulujen ja päiväkotien yhteyshenkilöiden tulee kirjautua järjestelmään pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella tehdessään varaushakemuksia.

Uima, -terapia ja hyppyaltaiden vapaat kuntalaiskäyttövuorot näkyvät kalenterissa vaaleanharmaalla värillä.
Kuntosalien kuntalaiskäytön vapaaharjoitteluvuorot näkyvät kalenterissa vaaleankeltaisella värillä.

Hinnasto
Liikuntatilojen yleiset käyttöehdot , Allmänna användningsvillkor för idrottslokaler , General terms of using the sports facilities
Koulujen liikuntatilat ja omavalvontakäyttö
Tilavarauskalenterin käyttöohjeet

Kokonaan omavalvonnalla toimivien koulujen nimen perässä on *. Huom! Omavalvontakoulun uusille käyttäjille myönnetään vain vakiovuoroja, joiden kesto on vähintään yhden kauden mittainen (esim. syksy 2023 tai kevät 2024). Yksittäisiä tai lyhyempiä vakiovuoroja myönnetään ainoastaan valvottuihin kouluihin.

Lisätietoja tarvittaessa sekä vuoroperuutukset: liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi

Tenniskenttien varaaminen

Tennisvarauskalenteri on avoinna ajalla 2.5.- 30.9. Yksittäisvuoron hinta on 5,50 euroa/tunti.Tennisvuorot varataan sähköisen liikuntatilojen varauskalenterin kautta. Kalenteriin kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Vuorot tulee varata tasatunnein tai puolelta alkaviksi tai loppuviksi. Vuorot maksetaan varaamisen yhteydessä joko verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Varaus on sitova.

Huomio! Jos käytät varausta tehdessä selaimen incognito- tai tietoturvatilaa ja maksat verkossa MobilePaylla, ohjaudut pankista palaamisen jälkeen kirjautumissivulle, josta sinun tulee kirjautua uudelleen sisään kalenteriin.

Liikuntapalvelut ei vastaa maksuhäiriöistä tai maksusuorituksen jälkeen sähköiseen asiointipalveluun palaamatta jättämisestä johtuvista varauksen peruuntumisista.Vuoron voi perua viisi ( 5) vuorokautta ennen kyseistä vuoroa, jolloin rahat palautetaan tilille. Peruutus pitää tehdä kirjallisesti osoitteeseen liikuntapaikkavaraukset@espoo.fi . Onnistuneesta varauksesta saat aina vahvistusviestin. Muussa tapauksessa varaus ei ole mennyt läpi, vaikka se hetken varausjärjestelmässä näkyisikin.Verkkomaksun palautusten käsittelyaika on noin seitsemän vuorokautta. Palautuksia käsitellään virka-aikana. Rahoja ei palauteta sääolosuhteiden tai muuten käyttämättä jääneiden vuorojen perusteella.

Voit tulostaa kalenterin tästä näkymästä selaimen tulostustoiminnolla tai painamalla

Jos tulosteesta puuttuu värejä, varmista että selaimen tulostusasetuksista on valittu taustakuvien- ja värien tulostaminen.