Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Palvelussa on nähtävissä liikunnanohjaustoiminnan kevätkauden 2019
avoimen toiminnan liikuntaryhmät, joihin ei tarvitse ilmoittautua ja ​liikuntakurssit, joille tulee ilmoittautua palvelussa

Miten löytää palvelusta sopiva liikuntaryhmä?
Ohjattua liikuntatarjontaa voi hakea kurssilajin, kohderyhmän tai alueen mukaan. Osa tarjonnasta löytyy helpoiten Vapaa tekstihaku -kohdan avulla.
Kurssilajit:
Valitse valikosta haluamasi kurssilaji. Avoin toiminta -valinta hakee kaikille avoimet ryhmät. Useita eri lajeja.
Kohderyhmät:
Avoin kaikille: Kuluvana vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei ryhmän kuvauksessa toisin mainita. Avoimen toiminnan ryhmät ovat maksuttomia poislukien uimahallin sisäänpääsymaksu/kertamaksu uimahalleilla järjestettäviin ryhmiin.
Erityisryhmät: Henkilölle, joille vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn rajoitteen vuoksi liikkuminen on haasteellista. Mukaan voi ottaa oman avustajan. +68 rannekkeella senioreiden ja erityisryhmien ryhmät maksutta.
Lapset ja nuoret: Lapsille, nuorille ja lapsiperheille
Seniorit, seniorit ja +68: Eläkeläisille. +68 rannekkeella senioreiden ja erityisryhmien ryhmät maksutta. +68 -ryhmät kuluvana vuonna vähintään 68 vuotta täyttäville ja +75 -ryhmät vähintään 75 vuotta täyttäville eläkeläisille.
Työikäiset: Kuluvana vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille. Opiskelijat ja työttömät työikäisten ryhmiin alennettuun hintaan.
Vapaa tekstihaku:
Voit hakea tarjontaa haluamallasi sanalla.
Sovelletun liikunnan tarjonta löytyy sanalla "Sovellettu". Seurojen ja yhdistysten kanssa toteutetut liikuntakurssit löytyvät sanalla "Yhteistyö". Monikulttuurinen liikuntapolku -hankkeen ryhmät löytyvät sanalla "Monilkulttuuri".

Huomaa nämä ilmoittautuessasi liikuntakurssille
Liikuntakurssi-ilmoittautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
Klikkaa valitsemasi kurssin kohdalla olevasta sinisestä Ilmoittaudu-painikkeesta ja seuraa ohjeita.
Liikuntakurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa.
Muista vahvistaa ilmoittautuminen kohdassa "Vahvista". Saat vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseesi tai halutessasi tekstiviestillä. Rastita tekstiviestin halutessasi "Omat tiedot" -kohdasa "Tekstiviesti ja/tai sähköposti". Omat varaukset voi tarkistaa kirjautuneena kohdassa "Omat asioinnit".
Ota ilmoittautuessasi huomioon
Tutustu liikuntamaksuihin ja tuntikuvauksiin ennen ilmoittautumista. Tuntikuvauksen näet myös klikkaamalla liikuntaryhmän nimeä. Tuntisisältöä valitessa on tärkeää löytää omaa kuntoa, terveydentilaa ja tavoitetta vastaava tunti.
Espoolaiset voivat ilmoittautua enintään kahdelle liikuntakurssille, joista toinen voi olla vesijumppakurssi. Vesijumppakurssit ovat suunnattu vain erityisryhmiin kuuluville henkilöille (poikkeus vesijumpat Olarin uimahallissa, joka ei ole esteetön).
Itsensä lisäksi voit ilmoittaa myös perheenjäsenet.
Huoltajan tulee ilmoittaa alle 18-vuotias lapsi.
Liikuntakurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Liikuntakursseille voi ilmoittautua niin kauan, kun niissä on tilaa.
Kurssipaikan peruutusehdot
Ilmoittautuminen on sitova. Sähköisesti varatun liikuntakurssipaikan peruutusaika on ilmoittautumisesta kaksi viikkoa ja mahdollinen peruutus tulee tehdä kirjautuneena kohdassa "Omat asioinnit" tai soittamalla ma-pe klo 12-13 p.09 8166 0800.
Puhelimitse ilmoittautuneilla peruutusaika on ma 14.1.19 asti soittamalla ma-pe klo 12-13 p.09 8166 0800. Tämän jälkeen liikuntakurssipaikan voi perua, mutta laskutamme peruutusehtojemme mukaisesti koko kauden kurssimaksun.
Liikunnanohjaajalle ilmoittaminen tai laskun maksamatta jättäminen ei ole peruminen.

Liikuntamaksuista
Tutustu liikuntamaksuihin ja tuntikuvauksiin ennen ilmoittautumista. Ohjattujen liikuntaryhmien kurssimaksujen hinnoittelu on ryhmäperusteinen, ei henkilöperusteinen. Liikuntakurssimaksu ei sisällä uimahallien sisäänpääsymaksua. Espoon uimahallien käyttö on maksutonta +68 sporttirannekkeella.
Avoimen toiminnan ryhmät ovat maksuttomia poislukien uimahallin sisäänpääsymaksu/kertamaksu uimahalleilla järjestettäviin ryhmiin. Espoon kaupunki ei ole vakuuttanut ohjattuihin liikuntapalveluihin osallistujia.

Lisätietoja
Liikuntaneuvontanumero p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Numero on suljettu pyhäpäivinä.

Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open