Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Kesäkausi 22.5.-24.8.23

Miten löydän minulle sopivan liikuntaryhmän?
Ohjattujen liikuntapalveluiden painopisteenä ovat kuntalaiset, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta erityisen tärkeää tai jotka liikkuvat terveytensä ylläpitämiseksi liian vähän. Tuntisisältöä valittaessa on tärkeää löytää omaa kuntoa, terveydentilaa ja omaa tavoitetta vastaava liikuntaryhmä. Sopivalla tunnilla ja säännöllisesti harjoitettuna liikunta tuntuu hyvältä, on turvallista ja antaa toivotun tuloksen. Toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.

Ohjatut, avoimet liikuntaryhmät ovat kyseisenä vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei muuta erikseen mainita. Avoimiin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon: Avoimia liikuntaryhmiä voi selailla Valitsemalla kurssilajiksi Avoin toiminta -> Hae.

Vapaa tekstihaku -kenttään voi kirjoittaa tiedossa olevan sanan liikuntaryhmän nimestä esimerkiksi ”ulko” tai ”erityis”. Lisäksi ”yhteistyö”tai ”sovellettu” -sanoilla löytyy yhteistyössä seurojen, yhdistysten tai liittojen kanssa sovittuja ryhmiä erityisryhmille ja työikäisille. Kun olet valinnut ryhmän, mitä haluat tarkastella, saat ryhmän nimeä klikkaamalla lisätiedot näkyviin. Huomioithan ilmoittautua omaa kohderyhmääsi vastaavaan liikuntaryhmään.

Lasten ja nuorten harrastusliikuntaryhmät löytyvät osoitteesta: harrastushaku.fi

Miten ilmoittaudun mukaan?
Vapaille liikuntakurssipaikoille voi ilmoittautua alla olevassa asioinnissa tunnistautuneena "Ilmoittaudu" -painikkeesta tai puhelimitse p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Tutustu ilmoittautumisohjeisiin, liikuntakurssihintoihin sekä peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista:

Avoimiin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, kesätoimintaan voi tulla mukaan ilman ennakkoilmoittautumista pois lukien kertamaksuvesijumpat (uimahallin kassalta poletti) ja sovellettu uinti (Ilmoittaudu-painike alla olevassa asioinnissa).

Syyskauden liikuntakurssien ilmoittautumiset alueittain 15.-16.8.

Ohjattua virtuaalijumppaa on tarjolla netissä ja uimahalleissa:
espoo.fi/omatoimiliikunta

Matinkylän ja Leppävaaran terapia-altaan yleisövuoroilla sekä Espoonlahden uimahallissa voi vesijumpata uimahallin sisäänpääsymaksulla virtuaalivesijumppaohjelmien kautta:
Matinkylän Hydrohex -virtuaalivesijumppa-aikataulu
Leppävaaran Hydrohex -virtuaalivesijumppa-aikataulu
Espoonlahden Hydrohex -virtuaalivesijumppa-aikataulu

Lisätietoja
Liikuntaneuvonta p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Liikuntaneuvontanumero on suljettu 31.5. ja 26.6.-31.7.23.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open