Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Ohjatun liikunnan kevätkausi 2022
Voimakkaasti heikentyneen koronatilanteen ja nopeasti leviävän omikron-virusmuunnoksen vuoksi Etelä-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt kieltää Uudellamaalla kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet. Määräykset koskevat kokoontumisia ja tilojen käyttöä. Koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona. Uudellamaalla kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet (=ohjattu ryhmäliikunta) 31.1.2022 asti. Lisäksi alueelle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Uimahallit ja kuntosalit ovat suljettu 7.2.22 asti.

Ohjatun liikunnan kevätkauden aloitus viivästyy. Järjestämme tammikuussa 2022 ohjattuja ulkoliikuntaryhmiä ja etäjumppia. Ryhmiin voi tulla ennakkoilmoittautumatta ja ne ovat maksuttomia.
Ulkoliikuntaryhmät löytyvät asioinnista Valitsemalla kurssilajiksi "Ulkoiluryhmä". Ohjattuihin etäjumppiin voi osallistua alla kohdasta Virtuaaliryhmät.
Seuraavat lasten ja nuorten liikuntakurssit ovat käynnistyneet vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harrastusryhmien osalta: lasten motoliikunta ja nuorten kuntosali. Ilmoitatutuminen tässä asioinnissa.

Kevätkauden ohjattua liikuntatarjontaa voi selailla tässä asioinnissa kirjautumatta. Ohje selailuun:
Valitse kurssilaji (esim. Avoin toiminta tai Kuntosali, kurssi) alasvetovalikosta ja Hae. Ulkoliikuntaryhmät löytyvät valitsemalla kurssilajiksi "Ulkoiluryhmä".
Valitse kohderyhmä (esim.68+ tai Erityisryhmät) alasvetovalikosta ja Hae.
Valitse alue (esim.Suur-Leppävaara tai Tapiola) alasvetovalikosta ja Hae.

Liikuntaryhmän nimeä painamalla saat lisätietoa liikuntaryhmän tuntisisällöstä. Tutustu tuntisisältöön, kenelle liikuntaryhmä on suunnattu (kohderyhmä) ja kevätkauden liikuntakurssimaksuihin:
Seniorit/Eläkeläiset, erityisryhmät ja lapset/nuoret alle 18 v, 18 eur/kausi
Työikäiset, 41 eur/kausi (opiskelijat ja työttömät työikäisten liikuntakursseille 18 eur/kausi)
+68 seniorit, maksuton senioreiden ja erityisryhmien liikuntakurssit.
Avoin kaikille, maksuton. Avoimet ryhmät ovat 15 vuotta täyttäneille, ellei muuta kohderyhmää mainita.
Kertamaksuvesijumppa 2,50 eur. Poletti maksetaan uimahallin kassalla.
Huomaa, että uimahalleilla järjestettäviin ryhmiin ei sisälly uimahallin sisäänpääsymaksua.

Ohjattu toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Tarjonnassa on paljon maksuttomia liikuntaryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon (Avoin kaikille). Asiakkaat otetaan avoimissa ryhmissä liikuntaryhmään/liikuntatilaan saapumisjärjestyksessä ryhmäkoon maksimiin asti. Huomioimme kaikissa liikuntaryhmissä terveysturvallisuuden.

Lasten ja nuorten harrastusliikuntaryhmät ovat nähtävissä: harrastushaku.fi

Virtuaalijumpparyhmät tammikuussa 2022
Osallistu mukaan: omatoimiseen liikuntaan!
Live-tunteja: tuolijumppaa, seniorijumppaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntoa. Myös Vantaan kaupungin live-tunteja on tarjolla. Osallistuminen on maksutonta.
Tallenteina mm.tuolijumppaa, kehonhuoltoa ja tasapainoa sekä vinkkejä senioreiden ulkokuntosaliohjelmasta aloittelijoille ja edistyneille.

Ilmoittautumiset kevätkauden 2022 liikuntakursseille
Ilmoittautuminen vapaille paikoille Ilmoittaudu-painikkeesta tässä asioinnissa tai p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Liikuntakursseille voi ilmoittautua niin kauan kuin niissä on tilaa. Kevätkauden sisäliikuntaryhmien aloitus on viivästynyt 31.1.asti:
Tarjoamme tammikuussa ohjattua ulkoliikuntaa ja etäjumppia virtuaalisina.

Espoolaiset voivat ilmoittautua kahdelle liikuntakurssille/kausi. Ilmoittautuminen tulee tehdä tässä asioinnissa tai puhelimitse liikuntaneuvontanumeroon, liikuntapaikalla ilmoittautuminen liikuntakurssin nimilistaan ei ole mahdollista.
Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova. Netti-ilmoittautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Itsensä lisäksi voi ilmoittaa myös perheenjäsenet, mutta huoltajan tulee ilmoittaa alle 18-vuotias lapsi. Valitse liikuntakurssi kohderyhmän mukaan, jotta saat mm.työttömyys- tai opiskelija-alennuksen. Senioreiden, erityisryhmien ja +68 liikuntakurssit ovat maksuttomia +68 senioreille.

Liikuntakurssipaikan laskutus ja liikuntapurssipaikan peruminen
Netissä liikuntakurssille ilmoittautuminen etenee liikuntakurssimaksamiseen verkkopankissa. Muista vahvistaa ilmoittautuminen.
Puhelimitse liikuntakurssipaikan varanneille lähetetään liikuntakurssilasku kotiosoitteeseen/e-lasku.
Liikuntakurssipaikan voi perua tässä asioinnissa kirjautuneena Omat tiedot -> Omat asioinnit.
Netissä ilmoittautumisen peruutusaika on 2 viikkoa ilmoittautumisesta. Liikuntakurssipaikan voi perua myös liikuntaneuvontanumeroon p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.
Liikuntakurssilaskutusta koskevat tiedustelut sähköpostitse: liikunnanohjauspalvelut@espoo.fi

Mistä näen, mille liikuntakurssille olen ilmoittatunut?
Liikuntakurssipaikan vahvistamisesta saa vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseen. Huomaa tarkistaa sähköpostissa myös roskaposti-laatikko.
Liikuntakurssipaikka on nähtävissä myös kirjautuneena tässä asioinnissa Omat tiedot -> Omat asioinnit.

Lisätietoja
Liikuntaneuvontanumerossa p. 09 8166 0800 palvellaan ma-pe klo 12-13. Liikuntaneuvontanumerosta voi varata ajan henkilökohtaiseen liiikuntaneuvontaan, jota toteuttaa kaupungin liikunnanohjaajat. Liikuntaneuvonta on maksutonta.
Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open