Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 3 TUNNISTUS
  • 4 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 5 YHTEENVETO

Ohje sähköiseen ohjatun liikunnan palveluun

Mitä sähköisessä palvelussa on nähtävissä?
Alla olevassa palvelussa on selailtavissa syykauden 2017 ohjattu liikuntatarjonta. Kevään 2018 ohjattu liikuntatarjonta julkaistaan pe 8.12.17 klo 14.

Miten löytää sopiva liikuntaryhmä?
Tutustu ohjattujen liikuntaryhmien tuntikuvauksiin ja maksuihin.
Ohjattua liikuntatarjontaa voi selailla alla olevassa sähköisessä palvelussa kurssilajin, kohderyhmän tai alueen mukaan. Nämä valitaan vieritysvalikosta kohdassa HAE. ​Ryhmät, jotka ovat avoimia kaikille ja joihin ei tarvitse ilmoittautua ovat kaikki nähtävissä ao.palvelussa valitsemalla kurssilajiksi Avoin toiminta. Liikuntakurssien kohderyhminä ovat: aikuiset, erityisryhmät, seniorit, seniorit ja aikuiset, seniorit ja 68+ ja 68+. Opiskelijat ja työttömät voivat ilmoittautua kaikille Aikuisille suunnatuille liikuntakursseille. Eläkeläiset (mukaan lukien kyseisenä vuonna vähintään 68 vuotta täyttävät) voivat ilmoittautua kaikille senioreille suunnatuille liikuntakursseille. Liikuntatarjontaa voi selailla myös vapaan tekstihaun mukaan. Avoin kaikille -ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Mukaan voi tulla milloin vain! Ryhmät ovat nähtävissä ao.palvelussa valitsemalla kurssilajiksi Avoin toiminta. Avoimeen toimintaan ovat tervetulleita kaikki vähintään 15 vuotta kyseisenä vuonna täyttävät. Sporttiklubi 68+ -ryhmät ovat avoimia kaikille vähintään 68 vuotta kyseisenä vuonna täyttäville. Avoin kaikille -ryhmät ovat maksuttomia pois lukien kertamaksuvesijumppa, kehonhuolto vedessä ja kertamaksukiertoharjoittelu. Uimahallipalveluja käyttävien on maksettava kertamaksun lisäksi uimahallin sisäänpääsymaksu. Kertamaksuvesijumppa on maksuton 68+ -sporttirannekkeella.

Miten ilmoittautua mukaan liikuntaryhmään sähköisessä palvelussa?
Liikuntakurssille ilmoittautumista varten tarvitset omat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
Liikuntakursseille ilmoittaudutaan Ilmoittaudu-painikkeesta kurssin/tapahtuman kohdalla kohdassa Tilanne. Valitse ryhmäperusteinen kohderyhmä saadaksesi esim.työttömyys tai opiskelija-alennus. Liikuntakursseille voi ilmoittautua niin kauan kuin niissä on tilaa. Liikuntakurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Muista vahvistaa ilmoittautuminen kohdassa Vahvista. Vahvistus kurssipaikasta lähetetään kurssivarausjärjestelmästä automaattisesti ilmoittautujan sähköpostiosoitteeseen. On myös mahdollista saada vahvistus kurssipaikasta tekstiviestillä ja sähköpostiosoitteeseen asiointipalvelujen kautta (raksi ruudussa tektiviesti ja/tai sähköposti) kohdassa omat tiedot. Avoin kaikille -ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Omat varatut liikuntaryhmät voi tarkistaa kirjautuneena kohdassa Omat asioinnit.

Huomaa tämä ilmoittautumisessa
Espoolaiset voivat ilmoittautua enintään kahdelle liikuntakurssille kaudessa, mistä toinen voi olla vesijumppakurssi. Vesijumppakurssit on suunnattu erityisryhmille (vamma, sairaus tai muu toimintakyvyn heikentymä).
Ilmoittautuminen on sitova.
Itsensä lisäksi voi ilmoittaa myös perheenjäsenet. Huoltajan tulee ilmoittaa alle 18-vuotias lapsi.
Espoolaisille 68 vuotta täyttäneille ohjatut seniori- ja erityisryhmien liikuntakurssit ovat maksuttomia. Maksuttomuus alkaa sinä vuonna, kun henkilö täyttää 68 vuotta.
Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Uimahallipalveluja käyttävien on maksettava kurssi- tai kertamaksun lisäksi uimahallin sisäänpääsymaksu, 68+ -sporttirannekkeella maksuton.

Miten perua liikuntakurssipaikkka?
Kurssipaikan peruutus tulee tehdä sähköpostilla liikunnanohjauspalvelut@espoo.fi
Ko. sähköpostissa käsitellään vain kurssipaikan peruutuksia ja kurssilaskuja koskeviin tiedusteluihin. Muussa tapauksessa pyydetään soittamaan liikuntaneuvontanumeroon p.09 816 60800 ma-pe klo 12-13.
Verkkomaksulla maksetun liikuntakurssin peruutusaika on kaksi viikkoa. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla liikunnanohjauspalvelut@espoo.fi Tämän jälkeen perutusta kurssipaikasta peritään voimassa oleva kurssimaksu.

Lisätietoja liikuntaneuvontanumerosta p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Puhelimessa saa henkilökohtaista palvelua.
Syyskausi 21.8.-8.12.17, ryhmiä ei järjestetä 16.-20.10 eikä 6.12.17. Muutokset mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open