Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Ohjatun liikunnan syyskausi 30.8.-10.12.2021, syyslomalla vko 42 (18.-22.10.) ei tunteja.

Syyskauden ohjattua liikuntatarjontaa voi selailla tässä asioinnissa kirjautumatta. Ohje selailuun: Valitse kurssilaji (esim. Avoin toiminta tai Kuntosali, kurssi) alasvetovalikosta ja Hae. Valitse kohderyhmä (esim.68+ tai Erityisryhmät) alasvetovalikosta ja Hae. Valitse alue (esim.Suur-Leppävaara tai Tapiola) alasvetovalikosta ja Hae. Liikuntaryhmän nimeä painamalla saat lisätietoa liikuntaryhmän tuntisisällöstä. Tutustu tuntisisältöön, kenelle liikuntaryhmä on suunnattu (kohderyhmä) ja liikuntakurssimaksuihin:
Seniorit/Eläkeläiset, erityisryhmät ja lapset/nuoret alle 18 v, 18 eur/kausi
Työikäiset, 41 eur/kausi
+68 seniorit, maksuton senioreiden ja erityisryhmien liikuntaryhmät
Avoin kaikille, maksuton
Kertamaksuvesijumppa 2,50 eur + uimahallin sisäänpääsymaksu
Liikuntaneuvonta, maksuton
Uimahalleilla järjestettäviin ryhmiin ei sisälly uimahallin sisäänpääsymaksua.

Ohjattujen liikuntapalveluiden painopisteenä ovat kuntalaiset, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta erityisen tärkeää tai jotka liikkuvat terveytensä ylläpitämiseksi liian vähän. Tuntisisältöä valittaessa on tärkeää löytää omaa kuntoa, terveydentilaa ja omaa tavoitetta vastaava liikuntaryhmä. Sopivalla tunnilla ja säännöllisesti harjoitettuna liikunta tuntuu hyvältä, on turvallista ja antaa toivotun tuloksen. Toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Lasten ja nuorten harrastusliikuntaryhmät ovat nähtävissä: harrastushaku.fi

Syyskauden tarjonnassa on paljon maksuttomia liikuntaryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon (Avoin kaikille). Syyskauden ohjattujen liikuntaryhmien osallistujamääriä on rajoitettu, jotta toiminta voidaan järjestää terveysturvallisesti. Sisäliikuntatiloissa osallistujia voi olla enintään 50% liikuntatilan kapasiteetista ja tarvittaessa ryhmäkoko mitoitoitetaan normaalitilannetta pienemmäksi, ulkotiloissa ei ole rajoituksia. Asiakkaat otetaan avoimissa ryhmissä liikuntaryhmään/liikuntatilaan saapumisjärjestyksessä ryhmäkoon maksimiin asti. Rajoitukset ovat voimassa toistaiseksi. Kävijöiden tulee edelleen noudattaa voimassa olevia suosituksia maskin käytöstä sekä käsi- ja yskimishygieniasta. Jotta liikuntaryhmissä on turvallista ja mukavaa liikkua, toivomme että:
  • saavut liikuntaryhmään ajoissa, kuitenkin max 10 min ennen, jotta avoimien liikuntaryhmien osallistujamäärää koskevat järjestelyt sujuvat ruuhkitta. Tunnille ei voi saapua myöhässä.
  • otat mukaan oman jumppamaton ja/tai oman, ison pyyhkeen
  • noudatat turvavälejä kaikissa tiloissa, myös pesu- ja pukuhuonetiloissa
  • vältät oleskelua pukuhuonetiloissa (pue esim. sisäliikunta-asu jo kotona)
  • iikuntatunnille ei pidä lähteä, mikäli on vähäisiäkään flunssan oireita tai on ollut läheisessä kosketuksessa tartunnan saaneiden tai kotikaranteenissa olevien ihmisten kanssa.

Virtuaaliryhmät
Ohjatun liikunnan tunteja on tarjolla myös virtuaalisina ja kaikille avoimina. Osallistu mukaan: omatoimiseen liikuntaan! Tarjonnassa mm. tuolijumppaa, seniorijumppaa, lihaskuntoa ja kehonhuoltoa live-lähetyksinä.

Syyskauden liikuntakurssien ilmoittautumiset
Syyskauden liikuntakurssille voi ilmoittautua tässä asioinnissa niin kauan kuin liikuntakurssilla on tilaa (Ilmoittaudu-painike). Liikuntakursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.
Liikuntaryhmiin ei ole jonotusjärjestelmää, vaan vapaat paikat päivitetään tähän asiointiin (Ilmoittaudu-painike). Liikunnanohjaajat tarkkailevat ryhmän kokoa ja liikuntakurssipaikkoja voidaan myös lisätä tähän asiointiin kauden aikana.

Huomaa nämä ilmoittautuessasi liikuntakurssille
Espoolaiset voivat ilmoittautua kahdelle liikuntakurssille/kausi.
Ilmoittautuminen tulee tehdä tässä asioinnissa tai puhelimitse liikuntaneuvontanumeroon, liikuntapaikalla ilmoittautuminen liikuntakurssin nimilistaan ei ole mahdollista.
Ilmoittautuminen on henkilökohtainen ja sitova.
Netti-ilmoittautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset. Huom! Jos käytät liikuntakurssin maksamisessa mobiililaitetta ja MobilePay maksutapaa, älä käytä selaimen suojattu, incognito, näkymätön tai vastaavaa välilehteä/tilaa, koska siinä on havaittu ongelmia.
Vahvista ilmoittautuminen Vahvista-painikkeesta asioinnissa kohdassa Maksaminen, vaikka liikuntakurssimaksu olisi maksuton (0,00 eur) +68 senioreille.
Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään henkilötunnus.
Itsensä lisäksi voi ilmoittaa myös perheenjäsenet.
Huoltajan tulee ilmoittaa alle 18-vuotias lapsi.
Espoolaisille 68 vuotta täyttäneille ohjatut seniori- ja erityisryhmien liikuntakurssipalvelut ovat maksuttomia. Maksuttomuus alkaa sinä vuonna, kun henkilö täyttää 68 vuotta. Liikuntakurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Uimahallipalveluja käyttävien on maksettava liikuntakurssimaksun lisäksi uimahallin sisäänpääsymaksu. Espoon uimahallien käyttö on maksutonta +68 sporttirannekkeella.
Valitse kurssi kohderyhmän mukaan, jotta saat mm.työttömyys- tai opiskelija-alennuksen.

Liikuntakurssipaikan laskutus ja liikuntapurssipaikan peruminen
Netissä liikuntakurssille ilmoittautuminen etenee liikuntakurssimaksamiseen verkkopankissa. Muista vahvistaa ilmoittautuminen.
+68 seniorille liikuntakurssipaikka senioreiden ja erityisryhmien liikuntaryhmään on maksuton, mutta 0,00 eur maksaminen tulee VAHVISTAA asioinnissa ilmoittauduttaessa, jotta ilmoittautuminen menee läpi.
Puhelimitse liikuntakurssipaikan varanneille lähetetään liikuntakurssilasku kotiosoitteeseen/e-lasku syyskauden alettua. Liikuntakurssipaikan voi perua tässä asioinnissa kirjautuneena Omat tiedot -> Omat asioinnit. Netissä ilmoittautumisen peruutuaika on 2 viikkoa ilmoittautumisesta. Puhelimitse ilmoittautuneille viimeinen peruutuspäivä on ma 6.9.
Liikuntakurssipaikan voi perua myös liikuntaneuvontanumeroon p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Liikuntakurssilaskutusta koskevat tiedustelut: liikunnanohjauspalvelut@espoo.fi

Mistä näen, mille liikuntakurssille olen ilmoittatunut?
Liikuntakurssipaikan vahvistamisesta saa vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseen. Huomaa tarkistaa sähköpostissa myös roskaposti-laatikko.
Liikuntakurssipaikka on nähtävissä myös kirjautuneena tässä asioinnissa Omat tiedot -> Omat asioinnit.

Lisätietoja
Liikuntaneuvontanumerossa p. 09 8166 0800 palvellaan ma-pe klo 12-13. Numero on suljettu vko 42.
Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open