Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Syyskausi 28.8.-8.12. (ei ryhmiä syyslomalla 16.-20.10. eikä arkipyhinä)

Miten löydän minulle sopivan liikuntaryhmän?
Ohjattujen liikuntapalveluiden painopisteenä ovat kuntalaiset, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta erityisen tärkeää tai jotka liikkuvat terveytensä ylläpitämiseksi liian vähän. Tuntisisältöä valittaessa on tärkeää löytää omaa kuntoa, terveydentilaa ja omaa tavoitetta vastaava liikuntaryhmä. Sopivalla tunnilla ja säännöllisesti harjoitettuna liikunta tuntuu hyvältä, on turvallista ja antaa toivotun tuloksen. Toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.

Ohjatut, avoimet liikuntaryhmät ovat kyseisenä vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei tuntinimikkeessä muuta erikseen mainita. Avoimiin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon: Avoimia liikuntaryhmiä voi selailla Valitsemalla kurssilajiksi Avoin toiminta -> Hae.

Vapaa tekstihaku -kenttään voi kirjoittaa tiedossa olevan sanan liikuntaryhmän nimestä esimerkiksi ”ulko” tai ”erityis”. Lisäksi ”yhteistyö” tai ”sovellettu” -sanoilla löytyy yhteistyössä toteuettavia ryhmiä erityisryhmille ja työikäisille.

Kun olet valinnut ryhmän, mitä haluat tarkastella, saat ryhmän nimeä klikkaamalla lisätiedot näkyviin. Huomioithan ilmoittautua omaa kohderyhmääsi vastaavaan liikuntaryhmään.

Miten ilmoittaudun mukaan syyskauden liikuntakurssiryhmiin?
Ilmoittautumisohjeet
Hinnasto ja kurssipaikan peruminen
Liikuntakursseille voi ilmoittautua "Ilmoittaudu" -painikkeesta niin kauan kuin kurssilla on tilaa.
Liikuntakursseille voi ilmoittautua myös puhelimitse p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.

Mistä näen, onko liikuntaryhmä peruttu?
Liikuntaryhmiin pyritään ensisijaisesti järjestämään sijainen. Liikuntaryhmiä voi ohjata myös liikunta-alan opiskelija. Vesijumppa/Tuolijumppa voidaan korvata myös virtuaalisesti. Asiakkaat voivat mennä myös itsenäisesti saliin/altaalle varattuna vuorona. Mikäli ryhmä joudutaan perua, ilmoitetaan siitä tässä asioinnissa kyseisen ryhmän kohdalla sanalla "peruttu pvm" viimeistän tunti ennen ryhmän alkua.

Ohjattua virtuaalijumppaa on tarjolla netissä ja uimahalleissa:
Seniorijumppaa ja lihaskuntojumppaa livenä: espoo.fi/omatoimiliikunta

Keski-Espoon, Matinkylän ja Leppävaaran uimahallien terapia-altaan yleisövuoroilla sekä Espoonlahden uimahallissa voi vesijumpata uimahallin sisäänpääsymaksulla virtuaalivesijumppaohjelmien kautta.
Keski-Espoon uimahallin virtuaalivesijumppaohjelmat valitaan kaukosäätimellä näytöltä, muissa uimahalleissa vesijumpat käynnistyvät viikkokalenterin aikataulun mukaiasesti.

Lisätietoja
Liikuntaneuvonta p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13, suljetttu 16.-20.10.23
Liikuntaneuvontanumerossa voi varata ajan liikunnanohjaajalle maksuttomaan liikuntaneuvontaan tai esim. ilmoittautua liikuntakursseille.

Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open