Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Sähköisen asioinnin palvelussa on nähtävissä kevätkauden 2020
avoimet liikuntaryhmät, joihin ei tarvitse ilmoittautua ja ​liikuntakurssit, joihin tulee ilmoittautua tässä palvelussa.

Miten löydän palvelusta sopivan liikuntaryhmä?
Ohjattuja liikuntaryhmiä voi hakea kurssilajin, kohderyhmän tai alueen mukaan. Osa tarjonnasta löytyy helpoiten Vapaa tekstihaku -kohdan avulla.
Kurssilajit:
Valitse valikosta haluamasi kurssilaji. Avoin toiminta -valinta hakee kaikille avoimet ryhmät. Useita eri lajeja.
Kohderyhmät:
Avoin kaikille: Kuluvana vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei ryhmän kuvauksessa toisin mainita. Avoimen toiminnan ryhmät ovat maksuttomia poislukien uimahallin sisäänpääsymaksu/kertamaksu uimahalleilla järjestettäviin ryhmiin.
Erityisryhmät: Henkilölle, joille vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn rajoitteen vuoksi liikkuminen on haasteellista. Mukaan voi ottaa oman avustajan. +68 rannekkeella senioreiden ja erityisryhmien ryhmät maksutta.
Lapset ja nuoret: Lapsille, nuorille ja lapsiperheille
Seniorit, seniorit ja +68: Eläkeläisille. +68 rannekkeella senioreiden ja erityisryhmien ryhmät maksutta. +68 -ryhmät kuluvana vuonna vähintään 68 vuotta täyttäville ja +75 -ryhmät vähintään 75 vuotta täyttäville eläkeläisille.
Työikäiset: Kuluvana vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille. Opiskelijat ja työttömät työikäisten ryhmiin alennettuun hintaan.
Vapaa tekstihaku:
Voit hakea tarjontaa haluamallasi sanalla.
Sovelletun liikunnan tarjonta löytyy sanalla "Sovellettu". Seurojen ja yhdistysten kanssa toteutetut liikuntakurssit löytyvät sanalla "Yhteistyö". Monikulttuuriet ryhmät löytyvät sanalla "Monilkulttuuri".

Miten ilmoittaudun palvelussa liikuntakurssille?
Liikuntakurssille ilmoittaudutaan Ilmoittaudu-painikkeesta. lmoittatuminen vahvistetaan Vahvista-painikkeesta: Ilmoittautuminen etenee vaiheittain Yhteenvetoon asti. Tämän jälkeen liikuntakurssipaikasta tulee vahvistusviesti sähköpostiin, mikäli sähköpostiosoite on ilmoittauduttaessa annettu. Omat varaukset voi tarkistaa Omassa asioinnissa. Ilmoittautua voi niin kauan kuin liikuntakursseilla on tilaa.

Miten perun palvelussa liikuntakurssipaikan?
Tämän palvelun kautta ilmoittautuessa liikuntakurssi maksetaan verkkomaksuna, jonka peruutusaika on kaksi viikkoa. Peruutus tulee tehdä tunnistautuneena tässä sähköisessä asioinnissa Omat asioinnit -sivulla tai soittamalla p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.

Lisätietoja palvelun käytöstä
Liikuntaneuvontanumero p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Numero on suljettu vko 8.

Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open