Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Koronatilanteen kiihtymisvaiheen vuoksi kaikki työikäisten ja senioreiden ohjatut sisäliikuntaryhmät on keskeytetty ma 19.10.2020 alkaen toistaiseksi.
Ulkoliikuntaryhmät, liikuntaneuvonta sekä lasten ja nuorten liikuntaryhmät jatkuvat normaalisti. Myös omatoiminen vapaaharjoittelu kuntosaleilla on mahdollista.
Liikuntaneuvonta-ajan voi varata p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Tarjolla on myös kuntosali tutuksi -henkilökohtaista opastusta ajanvarauksella.

Uudet ulkoliikuntaryhmät käynnistyivät ma 26.10, kts. tarjonta alla asioinnissa.
Koska työikäisten ja senioreiden ohjatut sisäliikuntatunnit on toistaiseksi keskeytetty, tarjolla on aiempaa enemmän ohjattua ulkoliikuntaa eri puolilla Espoota.
Kaikki ulkoliikuntaryhmät ovat maksuttomia, avoimia kaikille, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallstujat.
Ulkoliikuntaryhmät ovat selailtavissa alla olevassa asioinnissa kirjautumatta (kurssilaji->ulkoiluryhmä).
Koronaviruksen leviämisen estämiseksi:
Osallistu toimintaan vain terveenä.
Noudata hygieniaohjeistuksia.
Muista pitää turvaväli kaikissa tilanteissa, erityisesti ryhmään saapuessa ja lähtiessä ryhmästä.
Liikuntaryhmissä ei käytetä liikuntavälineitä, ulkokuntosaleilla suositellaan käsineiden käyttöä.
Myös liikunnanohjaajat opastavat ja varmistavat, että toiminta pysyy turvallisena.
Tervetuloa ulkoilemaan!

Uudet senioreiden ja erityisryhmien live-jumpat käynnistyvät ke 4.11: tuolijumpppaa ja kehonhuoltoa
Pääset koti-jumppaamaan ja poimimaan vinkkejä omatoimiseen liikuntaan!
Omatoimiliikunnan sivuilla on muun muassa live-lähetykset senioreille.
Ilmoittautumiset kevätkauden 2021 liikuntakursseille – Muuttunut vahvistuskäytäntö syyskauden liikuntakurssiasiakkaille
Syyskauden liikuntakurssiasiakkaat voivat halutessaan jatkaa kevätkauden liikuntakurssia myös kevätkauden. Aiemmin asiakkaat varmistivat kevätkauden liikuntakurssipaikan henkilökohtaisella allekirjoituksella liikunnanohjaajan nimilistaan marraskuun aikana. Tämä käytäntö on muuttunut: Liikuntakurssiasiakkaille lähetetään 9.11. sähköpostiviesti, jonka linkistä asiakas vahvistaa itse liikuntakurssipaikkansa jatkajaksi kevätkaudelle kyseisellä liikuntakurssilla. Liikuntakurssi maksetaan vahvistamisen yhteydessä verkkomaksamisella. +68 asiakkaille ohjatun liikunnan senioreiden ja erityisryhmien liikuntakurssit ovat maksuttomia. Mikäli syyskauden liikuntakurssiasiakas täyttää ensi vuonna 68 vuotta, vahvistustapahtuma ei johda maksamiseen kyseisten liikuntakurssien osalta. Ne asiakkaat, joilla ei ole sähköpostiosoitetta/eivätkä ole saaneet vahvistuslinkkiä sähköpostiinsa voivat vahvistaa jatkonsa soittamalla liikuntaneuvontanumeroon p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13, 9.11.-7.12. välisenä aikana. Viimeinen päivä vahvistaa kevään liikuntakurssipaikka on ma 7.12. Varmistus on sitova ja tällä mahdollistetaan vapaat liikuntakurssiapaikat varattaviksi uusille asiakkaille.
Uudet asiakkaat voivat ilmoittautua kevätkauden vapaille paikoille to 7.1.21 klo 9 alkaen netissä sähköisesti (alla asioinnissa Ilmoittaudu-painikkeesta) tai puhelimitse to 7.1. klo 9-10. Kevään liikuntakurssitarjonta on nähtävissä ke 16.12. klo 12 alkaen. Avoimiin ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua. Liikuntapalveluiden liikuntakurssitoiminta työikäisille ja senioreille sisäliikuntatiloissa on toistaiseksi keskeytetty. Koronakeskeytyksen päättymisestä ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja liikuntaneuvontanumerosta, p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.
Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open