Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO
Kevätkausi 25.5.22 asti
Kevätkauden ohjatut ryhmät ovat nähtävissä alla olevassa asioinnissa.
Voit selata tarjontaa valitsemalla valikoista haluamiasi vaihtoehtoja ja klikkaamalla sen jälkeen kohdasta Hae. Liikuntaryhmän/-kurssin nimeä klikkaamalla saat siitä lisätietoa.
Ryhmiä ei järjestetä 26.-27.5.

Kesäkausi 30.5. alkaen
Kesäkausi alkaa ma 30.5. ja kesäkauden tarjonta on nähtävissä alla olevassa asioinnissa. Kesäkauden toiminta on kaikille avointa ja maksutonta, pois lukien kertamaksulliset vesijumpat uimahallin sisäänpääsymaksulla + 2,50 eur (lunasta poletti 1 h ennen vesijumpan alkua uimahallin kassalta). Kesätoiminnassa on tarjolla ohjattua ulkojumppaa ja ulkokuntosaliopastusta senioreille sekä kertamaksullista vesivoimistelua. Senioripakun toiminta täydentää kaupungin olemassa olevia ikääntyvien palveluita. Toiminta toteutetaan vanhuspalvelujen, liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä järjestöjen ja vapaaehtoistoimijoiden yhteistyönä, jossa ikäihmiset osallistuvat itse toiminnan suunnitteluun. Kts. Senioripakun pysäkkiaikatalut.

Syyskausi 29.8. alkaen
Syyskausi alkaa 29.8. ja syyskauden tarjonta on nähtävissä alla olevassa asioinnissa ke 22.6. klo 12 alaken. Syyskauden tarjonnassa on paljon avoimia liikuntaryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Liikuntakurssi-ilmoittautumiset järjestetään alueittain 16.-17.8. alkaen alla olevassa asioinnissa ja puhelimitse.

Ohjattu toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.
Tutustu myös terveysturvallisuusohjeisiin

Virtuaalijumppaa
Tuolijumppaa, seniorijumppaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntoa on tarjolla myös maksuttomina live-tunteina ja videoina. Linkit ja lisätiedot osoitteessa espoo.fi/omatoimiliikunta

Matinkylän ja Leppävaaran uimahallien terapia-altaalla voi vesijumpata yleisövuoroilla Hydrohex-skriinijumpan avulla:
Matinkylä Hydrohex-vesijumppien aikataulu (ei saavutettava)
Leppävaara Hydrohex-vesijumppien aikataulu (ei saavutettava)

Lasten ja nuorten harrastusliikuntaryhmät löytyvät osoitteesta: harrastushaku.fi

Lisätietoja
Liikuntaneuvonta p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Suljettu 26.-27.5., 8.-9.6. ja 24.6.-31.7.22

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open