Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO
Syyskausi ma 29.8.-9.12, ei ryhmiä syyslomaviikolla 17.-21.10.
Syyskauden ohjattu liikuntatarjonta on nähtävissä alla olevassa asioinnissa. Syyskauden tarjonnassa on paljon avoimia liikuntaryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon: Avoimia liikuntaryhmiä voi selailla Valitsemalla kurssilajiksi Avoin toiminta -> Hae. Vapaa tekstihaku -kenttään voi kirjoittaa tiedossa olevan sanan liikuntaryhmän nimestä esimerkiksi ”ulko” tai ”erityis”. Lisäksi ”yhteistyö”tai ”sovellettu” -sanoilla löytyy yhteistyössä seurojen, yhdistysten tai liittojen kanssa sovittuja ryhmiä erityisryhmille ja työikäisille. Kun olet valinnut ryhmän, mitä haluat tarkastella, saat ryhmän nimeä klikkaamalla lisätiedot näkyviin.

Liikuntakursseille voi ilmoittautua alla olevassa asionnissa (Ilmoittaudu-painike) niin kauan kuin liikuntakursseilla on tilaa. Liikuntakursseille voi ilmoittautua myös liikuntaneuvontanumeroon p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13.

Ohjattujen liikuntapalveluiden painopisteenä ovat kuntalaiset, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta erityisen tärkeää tai jotka liikkuvat terveytensä ylläpitämiseksi liian vähän. Tuntisisältöä valittaessa on tärkeää löytää omaa kuntoa, terveydentilaa ja omaa tavoitetta vastaava liikuntaryhmä. Sopivalla tunnilla ja säännöllisesti harjoitettuna liikunta tuntuu hyvältä, on turvallista ja antaa toivotun tuloksen. Ohjatut, avoimet liikuntaryhmät ovat kyseisenä vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei muuta erikseen mainita. Toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.
Virtuaalijumppaa
Tuolijumppaa, seniorijumppaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntoa on tarjolla myös maksuttomina live-tunteina ja videoina. Linkit ja lisätiedot osoitteessa espoo.fi/omatoimiliikunta

Matinkylän ja Leppävaaran uimahallien terapia-altaalla voi vesijumpata yleisövuoroilla Hydrohex-skriinijumpan avulla:
Matinkylä Hydrohex-vesijumppien aikataulu (ei saavutettava)
Leppävaara Hydrohex-vesijumppien aikataulu (ei saavutettava)

Olarin uimahalli on toistaiseksi suljettu, ohjattuja ryhmiä järjestetään Matinkylän uimahallissa ja Olariumissa.

Lasten ja nuorten harrastusliikuntaryhmät löytyvät osoitteesta: harrastushaku.fi

Lisätietoja
Liikuntaneuvonta p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13, suljettu 17.-21.10.
Liikuntaneuvontanumerossa voit varata ajan myös henkilökohtaiseen liikuntaneuvontaan. Liikuntaneuvonta on maksutonta.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open