Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO
Kesäkausi 26.8.2022 asti
Kesäkauden ohjattu liikuntatarjonta on nähtävissä alla olevassa asioinnissa. Kesäkauden toiminta on kaikille avointa ja maksutonta. Senioripakun toiminta täydentää kaupungin olemassa olevia ikääntyvien palveluita. Toiminta toteutetaan vanhuspalvelujen, liikunta- ja kulttuuripalvelujen sekä järjestöjen ja vapaaehtoistoimijoiden yhteistyönä, jossa ikäihmiset osallistuvat itse toiminnan suunnitteluun. Kts. Senioripakun pysäkkiaikatalut.

Syyskausi 29.8. alkaen
Syyskausi alkaa 29.8. ja syyskauden tarjonta on nähtävissä alla olevassa asioinnissa. Syyskauden tarjonnassa on paljon avoimia liikuntaryhmiä, joihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon: Avoimia liikuntaryhmiä voi selailla Valitsemalla kurssilajiksi Avoin toiminta -> Hae. Liikuntakurssi-ilmoittautumiset järjestetään alueittain 16.-17.8. alkaen alla olevassa asioinnissa ja puhelimitse:

Ilmoittautumisohjeet,
laskutus ja kurssipaikan peruminen

Omat asioinnit on toistaiseksi poissa käytöstä.

Muuta
Ohjattu toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.

Virtuaalijumppaa
Tuolijumppaa, seniorijumppaa, kehonhuoltoa ja lihaskuntoa on tarjolla myös maksuttomina live-tunteina (29.8. alkaen) ja videoina. Linkit ja lisätiedot osoitteessa espoo.fi/omatoimiliikunta

Matinkylän ja Leppävaaran uimahallien terapia-altaalla voi vesijumpata yleisövuoroilla Hydrohex-skriinijumpan avulla:
Matinkylä Hydrohex-vesijumppien aikataulu (ei saavutettava)
Leppävaara Hydrohex-vesijumppien aikataulu (ei saavutettava)

Lasten ja nuorten harrastusliikuntaryhmät löytyvät osoitteesta: harrastushaku.fi

Lisätietoja
Liikuntaneuvonta p. 09 8166 0800 ma-to klo 12-13. Suljettu klo 12-13 ilmoittautumisajankohtana 16.-17.8, 18.8. ja 22.-23.8.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open