Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Sähköisen asioinnin palvelussa on nähtävissä kesäkauden 2019
avoimet liikuntaryhmät, joihin ei tarvitse ilmoittautua.
Avoimet liikuntaryhmät ovat kyseisenä vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei muuta erikseen mainita.
Toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan. Oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana.
Avoimen toiminnan ryhmät ovat maksuttomia poislukien uimahallin sisäänpääsymaksu/kertamaksu uimahalleilla järjestettäviin ryhmiin. Kertamaksullinen uimahallin/maauimalan kertamaksuvesijumppa ja kertamaksukehonhuolto vedessä 2,50 eur. Ei sisällä uimahallin sisäänpääsymaksua. Poletti myydään uimahallin kassalla. Vain yksi poletti/asiakas/uimahallikäynti. Myynti alkaa tuntia (1h) ennen ryhmän alkua. +68 sporttirannekkeella poletin saa maksutta kassalta. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Liikkuminen tapahtuu jokaisen omalla vastuulla. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.

Sähköisen asioinnin palvelussa on nähtävissä syyskauden 2019
avoimet liikuntaryhmät, joihin ei tarvitse ilmoittautua ja ​liikuntakurssit, joille tulee ilmoittautua palvelussa (alueittain 13.8.19 alkaen)

Miten löytää palvelusta sopiva liikuntaryhmä?
Ohjattua liikuntatarjontaa voi hakea kurssilajin, kohderyhmän tai alueen mukaan. Osa tarjonnasta löytyy helpoiten Vapaa tekstihaku -kohdan avulla.
Kurssilajit:
Valitse valikosta haluamasi kurssilaji. Avoin toiminta -valinta hakee kaikille avoimet ryhmät. Useita eri lajeja.
Kohderyhmät:
Avoin kaikille: Kuluvana vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei ryhmän kuvauksessa toisin mainita. Avoimen toiminnan ryhmät ovat maksuttomia poislukien uimahallin sisäänpääsymaksu/kertamaksu uimahalleilla järjestettäviin ryhmiin.
Erityisryhmät: Henkilölle, joille vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn rajoitteen vuoksi liikkuminen on haasteellista. Mukaan voi ottaa oman avustajan. +68 rannekkeella senioreiden ja erityisryhmien ryhmät maksutta.
Lapset ja nuoret: Lapsille, nuorille ja lapsiperheille
Seniorit, seniorit ja +68: Eläkeläisille. +68 rannekkeella senioreiden ja erityisryhmien ryhmät maksutta. +68 -ryhmät kuluvana vuonna vähintään 68 vuotta täyttäville ja +75 -ryhmät vähintään 75 vuotta täyttäville eläkeläisille.
Työikäiset: Kuluvana vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille. Opiskelijat ja työttömät työikäisten ryhmiin alennettuun hintaan.
Vapaa tekstihaku:
Voit hakea tarjontaa haluamallasi sanalla.
Sovelletun liikunnan tarjonta löytyy sanalla "Sovellettu". Seurojen ja yhdistysten kanssa toteutetut liikuntakurssit löytyvät sanalla "Yhteistyö". Monikulttuuriet ryhmät löytyvät sanalla "Monilkulttuuri".

Syyskauden liikuntakursseille ilmoittaudutaan alueittain 13.-15.8. alkaen.
Ti 13.8.
klo 9.00- Pohjois-Espoo (Kalajärvi), Karakallio, Viherlaakso ja Järvenperä
klo 10.30- Keski-Espoo
klo 12.30- Tapiola
Ke 14.8.
klo 9.00- Leppävaara
klo 10.30- Espoonlahti
klo 12.30- Matinkylä-Olari
Sähköisen asioinnin liikuntakurssin Ilmoittaudu-painike aukeaa alueittain tässä palvelussa klo 9, 10.30 tai 12.30. Ilmoittautua voi niin kauan kuin liikuntakursseilla on tilaa.
Syyskausi alkaa 26.8.

Lisätietoja
Liikuntaneuvontanumero p. 09 8166 0800 ma-pe klo 12-13. Numero on suljettu 19.6.-2.8, 16.8. ja 21.8.19.
Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open