Ohjattu liikunta

  • 1 HAKU
  • 2 TUNNISTUS
  • 3 TIEDOT/VAHVISTAMINEN
  • 4 YHTEENVETO

Kesäkausi 6.5.-30.8.24, ei ryhmiä arkipyhinä.
Kesäkauden ohjatut liikuntaryhmät ovat selailtavissa alla olevassa asioinnissa.
Tarkista alla olevasta asioinnista kesäkauden ryhmien kokoontumiskerrat.
Syyskausi julkiastaan selailtavaksi alla olevassa asioinnissa ke 19.6.24 klo 12 alkaen.

Miten löydän minulle sopivan liikuntaryhmän?
Ohjattujen liikuntapalveluiden painopisteenä ovat kuntalaiset, joille säännöllinen liikunta on terveyden kannalta erityisen tärkeää tai jotka liikkuvat terveytensä ylläpitämiseksi liian vähän. Tuntisisältöä valittaessa on tärkeää löytää omaa kuntoa, terveydentilaa ja omaa tavoitetta vastaava liikuntaryhmä. Sopivalla tunnilla ja säännöllisesti harjoitettuna liikunta tuntuu hyvältä, on turvallista ja antaa toivotun tuloksen.

Toiminta pyritään toteuttamaan esteettömästi ja soveltaen mahdollisuuksien mukaan ja oma avustaja on tarvittaessa oltava mukana. Jokainen liikkuu omalla vastuulla. Espoon kaupunki on vakuuttanut alle 21-vuotiaat osallistujat.

Ohjatut, avoimet liikuntaryhmät ovat kyseisenä vuonna vähintään 15 vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille, ellei tuntinimikkeessä muuta erikseen mainita.
Avoimiin liikuntaryhmiin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon: Avoimia liikuntaryhmiä voi selailla Valitsemalla kurssilajiksi Avoin toiminta -> Hae.

Vapaa tekstihaku -kenttään voi kirjoittaa tiedossa olevan sanan liikuntaryhmän nimestä esimerkiksi ”ulko” tai ”erityis”. Lisäksi ”yhteistyö” tai ”sovellettu” -sanoilla löytyy yhteistyössä toteutettavia ryhmiä erityisryhmille ja työikäisille.

Kun olet valinnut ryhmän, mitä haluat tarkastella, saat ryhmän nimeä klikkaamalla lisätiedot näkyviin.

Miten ilmoittaudun syyskauden 2024 liikuntakurssille?
Ilmoittautumisohjeet
Hinnasto ja kurssipaikan peruminen

Liikuntakursseille voi ilmoittautua "Ilmoittaudu" -painikkeesta niin kauan kuin kurssilla on tilaa, myös liikuntaneuvontanumerossa voi ilmoittautua liikuntakursseille.
Avoimiin liikuntaryhmiien ei ole ilmoittautumisia, vaan niihin voi tulla mukaan, kun itselle sopii.

Mistä näen, onko liikuntaryhmä peruttu?
Liikuntaryhmiin pyritään ensisijaisesti järjestämään sijainen. Liikuntaryhmiä voi ohjata myös liikunta-alan opiskelija. Vesijumppa/Tuolijumppa voidaan korvata myös virtuaalisesti. Asiakkaat voivat mennä myös itsenäisesti saliin/altaalle varattuna vuorona. Mikäli ryhmä joudutaan perua, ilmoitetaan siitä tässä asioinnissa kyseisen ryhmän kohdalla sanalla "peruttu pvm" viimeistän tunti ennen ryhmän alkua. Peruuntuneita tunteja ei korvata.

Liikuntaryhmiä ei järjestetä arkipyhisin. Myös arkipyhien aattoina voi olla muutoksia johtuen liikuntapaikkojen aukioloajoista.

Ohjattua virtuaalijumppaa on tarjolla netissä ja uimahalleissa
Virtuaalijumppia ja vinkkejä omatoimiseen liikkumiseen, muun muassa ulkokuntosaliohjelmia senioreille: espoo.fi/omatoimiliikunta

Keski-Espoon, Leppävaaran ja Matinkylän uimahallien terapia-altaan yleisövuoroilla sekä Espoonlahden uimahallissa voi vesijumpata uimahallin sisäänpääsymaksulla virtuaalivesijumppaohjelmien kautta. Keski-Espoon uimahallin virtuaalivesijumppaohjelmat valitaan kaukosäätimellä näytöltä, muissa uimahalleissa vesijumpat käynnistyvät viikkokalenterin aikataulun mukaisesti. Ohjelmia vaihdellaan aika ajoin.

Lisätietoja
Liikuntaneuvontapuhelin p.09 8166 0800 ma-pe klo 12-13, suljettu arkipyhinä ja 21.6.-2.8.24.
Liikuntaneuvontanumerossa voi varata ajan liikunnanohjaajalle maksuttomaan liikuntaneuvontaan.
Muutokset ovat mahdollisia.

Hae

open

Liikuntaryhmä/Tapahtuma

open